Novice

Zbirni Center Vrhnika ponovno odprt

  • 8. 04. 2020 09:24:00
  • Nazaj

Komunalno podjetje Vrhnika vas vljudno prosi, da ob prihodu v Zbirni center Vrhnika upoštevate določila Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji ter prepovedi gibanja izven občin (Uradni list RS, 38/2020). Prosimo vas, da si pred vhodom v Zbirni center nadenete svojo zaščitno masko, zaščitne rokavice in upoštevate varnostno razdaljo.

Bodite strpni, dosledno upoštevajte navodila zaposlenih oz. prometno signalizacijo na območju Zbirnega centra oz. dvorišča Javnega podjetja Komunalnega podjetja Vrhnika.

Prosimo, da vozilo ustavite pri vratarju, torej pri vhodu v Zbirni center, in sledite njegovim navodilom, saj bomo v Zbirni center spustili le po dve vozili hkrati.

Ker pričakujemo izredno povečano število obiskov/dovozov v Zbirni center, vas vljudno prosimo, da odpadke, ki jih želite oddati, že doma na grobo ločite po materialih in skupinah, da boste lahko (sami) čim hitreje in točno odložili različne vrste kosovnih in drugih odpadkov v zanje določene zabojnike oz. platoje.

Za obisk Zbirnega centra Vrhnika se v času močno povečanega pojavljanja akutnih okužb dihal zaradi koronavirusa in drugih podobnih obolenj odločite le, če menite, da je to nujno potrebno, saj bomo le tako lahko zagotovili dostojen, hiter in varen sprejem.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 750 29 50.

 

ODVOZ ODPADKOV PO USTALJENEM URNIKU

Odvoz mešanih komunalnih odpadkov in biološko razgradljivih odpadkov poteka po ustaljenem urniku. Prav tako redno praznimo zabojnike na ekoloških  otokih.

Vljudno vas prosimo, da skrbite za pravilno in vestno ravnanje na ekoloških otokih.
Hvala za razumevanje. Skrbite zase in za druge.

Share

Kontakt

Javno podjetje Komunalno podjetje Vrhnika, d. o. o.

Pot na Tojnice 40
1360 Vrhnika
T: 01 750 29 70
E: info@kpv.si