Novice

ODPOVED AKCIJE ZBIRANJA NEVARNIH ODPADKOV IN OEEO

  • 20. 04. 2020 14:17:00
  • Nazaj

Sporočamo vam, da zaradi izrednih razmer ta teden ne bomo izvedli že vnaprej določenih

Akcije zbiranja nevarnih odpadkov in

Akcije zbiranja odpadne električne in elektronske opreme (OEEO).

Zbrane nevarne odpadke in odpadno električno in elektronsko opremo (OEEO) pa lahko brezplačno sami pripeljete v Zbirni center Vrhnika.

Komunalno podjetje Vrhnika vas vljudno prosi, da ob prihodu v Zbirni center Vrhnika upoštevate določila Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, 38/2020). Prosimo vas, da si pred vhodom v Zbirni center nadenete zaščitno masko, zaščitne rokavice in upoštevate varnostno razdaljo.

Bodite strpni, dosledno upoštevajte navodila zaposlenih oz. prometno signalizacijo na območju Zbirnega centra oz. dvorišča Javnega podjetja Komunalnega podjetja Vrhnika.

Prosimo, da vozilo ustavite pri vratarju, torej pri vhodu v Zbirni center, in sledite njegovim navodilom, saj bomo v Zbirni center spustili le po dve vozili hkrati.

Ker pričakujemo povečano število obiskov/dovozov v Zbirni center, vas prosimo tudi, da odpadke, ki jih želite oddati, že doma ločite po materialih in skupinah, da jih boste potem lahko sami čim hitreje odložili v zabojnike oz. na platoje za različne vrste kosovnih in drugih odpadkov.

Za obisk Zbirnega centra Vrhnika pa se zaradi močno povečanega pojavljanja akutnih okužb dihal zaradi koronavirusa in drugih podobnih obolenj odločite le, če menite, da je to nujno potrebno, saj bomo le tako lahko zagotovili dostojen, hiter in varen sprejem.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 750 29 59.

Share

Kontakt

Javno podjetje Komunalno podjetje Vrhnika, d. o. o.

Pot na Tojnice 40
1360 Vrhnika
T: 01 750 29 70
E: info@kpv.si