Novice

Priklop na javno kanalizacijsko omrežje

  • 13. 06. 2016 11:30:00
  • Nazaj

Obveščamo vas, da sta Občina Vrhnika in Občina Borovnica v letu 2015 zaključili z izvedbo projekta Čista Ljubljanica in tako v veliki meri povečali območje, ki je pokrito z javnim sanitarnim kanalizacijskim omrežjem. Skladno z veljavno zakonodajo je priključitev na javno kanalizacijsko omrežje obvezna za vse lastnike objektov na območju zgrajene javne infrastrukture.

Lastniki objektov ste pred priključitvijo na javno kanalizacijo na podlagi vloge za soglasje za priključitev dolžni pridobiti soglasje za priključitev ter izpolniti vlogo za priklop na kanalizacijsko omrežje.

Ustrezno izpolnjene obrazce lahko vložite preko navadne ali spletne pošte (info@kpv.si) oz. osebno v informacijski pisarni na sedežu podjetja. Oddaja vlog preko telefona ni možna.

 

V izogib nevšečnostim tako na strani lastnikov, kot tudi podjetja JP KPV, d.o.o., vam predstavljamo celoten postopek priključitve na javno kanalizacijo, ki poteka po sledečem vrstnem redu:

  1. oddaja vloge za pridobitev soglasja za priklop na javno kanalizacijo in vloge za priklop na javno kanalizacijo;
  2. predstavnik JP KPV, d.o.o. na podlagi oddanih vlog opravi terenski predogled priključitve in poda tehnične informacije za izvedbo priključitve (termin predogleda je potrebno uskladiti v informacijski pisarni JP KPV, d.o.o. (01 750 29 70) vsaj štiri dni pred željenim terminom);
  3. lastniki objekta izvedejo vsa potrebna dela za izvedbo priključitve v skladu z navodili predstavnika JP KPV d.o.o.;
  4. predstavnik JP KPV, d.o.o. opravi ogled izvedbe celotne priključitve na javno kanalizacijo in izdela skico za vnos v kataster priključkov ter v primeru priključevanja na podtlačno kanalizacijo zagotovi priklop na podtlačni jašek.

 

Vljudno vas naprošamo, da se vrstnega reda postopka priključitve držite, saj terenskih predogledov brez oddanih vlog in vnaprej dogovorjenih terminov ne bomo opravljali.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko spletne pošte informacijska@kpv.si oz. na telefonski številki: 01 750 29 70 (informacijska pisarna).

Share

Kontakt

Javno podjetje Komunalno podjetje Vrhnika, d. o. o.

Pot na Tojnice 40
1360 Vrhnika
T: 01 750 29 70
E: info@kpv.si