Novice

SISTEMSKA KONTROLA PLINOVODNEGA OMREŽJA

  • 8. 06. 2021 11:04:00
  • Nazaj

Obveščamo vas, da na območju občine Vrhnike izvajamo periodični pregled distribucijskega sistema, ki vključuje pregled distribucijskega plinovoda in priključkov. Pregled se bo izvajal v mesecu juniju oziroma lahko se zaradi neugodnih vremenskih razmer zavleče še v mesec julij. Namenjen je zagotavljanju varnosti in zanesljivi oskrbi uporabnikov z zemeljskim plinom.

Pri pregledu ugotavljamo morebitna uhajanja zemeljskega plina z metodami površinskega zaznavanja koncentracije. Za celovito izvedbo potrebujemo dostop do površine nad plinovodom ali priključkom, vključno z glavno plinsko zaporno pipo. V primeru, da pregleda ne bo možno opraviti zaradi nedostopnosti glavne plinske zaporne pipe ali površine oz. če je le-ta na ograjenem privatnem zemljišču, boste prejeli pisno obvestilo s kontaktnimi podatki za dogovor o naslednjem možnem terminu.

Pregled izvajamo s podizvajalcem, podjetjem Energetika Ljubljana d.o.o. Na vašo zahtevo, se lahko izvajalec pregleda izkaže s službeno identifikacijsko kartico.

 

Share

Kontakt

Javno podjetje Komunalno podjetje Vrhnika, d. o. o.

Pot na Tojnice 40
1360 Vrhnika
T: 01 750 29 70
E: info@kpv.si