DEPO

Trgovino Depo, trgovino z rabljenimi in preoblikovanimi predmeti, najdete v centru Vrhnike, v prostorih bivše čitalnice na Tržaški cesti 9 a, 1360 Vrhnika (poleg telovadnice Partizan).

 

Delovni čas trgovine:

•    ponedeljek, zaprto

•    ob torkih dopoldan od 9. do 12. ure, popoldan od 15. do 19. ure

•    ob sredah popoldan od 15. do 19. ure

•    ob četrtkih dopoldan od 9. do 12. ure, popoldan od 15. do 19. ure

•    ob petkih dopoldan od 9. do 12. ure

•    ob sobotah dopoldan od 8.30 do 12. 30 ure. 


V okviru projekta DEPO si prizadevamo ponujati stvari in storitve, ki jih potrebujejo naši občani.

Začelo se je z ozaveščanjem, ki je pomembno na vseh področjih našega življenja, nadaljevalo s prodajo rabljenih predmetov in iskanjem možnosti za njihovo preoblikovanje. Načrtujemo še aktivnosti pomoči starejšim občanom in razmišljamo o spodbujanju samooskrbe prebivalstva.  
 

Naša temeljna strategija je, da za izvajanje nalog DEPO-ja zaposlujemo brezposelne oziroma težje zaposljive delavce. Celotni zaslužek DEPO-ja je zato v osnovi namenjen kritju stroška teh zaposlenih. Začetki projekta so vzpodbudni. V prvih desetih mesecih delovanja smo ustvarili prihodek, ki je omogočil kritje stroška dveh zaposlenih.

 

Prva naprava v Sloveniji za točenje ekoloških čistil s povratno embalažo.

Točilna naprava za točenje ekoloških čistil v povratno embalažo se nahaja v trgovini Depo na Vrhniki in je prva tovrstna naprava v Sloveniji. Kupci si lahko v povratno embalažo natočijo osem različnih, ekološko pridelanih čistil. Uporaba takšnih čistil je koristna za naše zdravje in nujna za ohranjanje okolja. Vsa čistila so narejena iz 100 % naravnih rastlinskih surovin, ki so biološko razgradljive. Glavni dobavitelj čistil je slovensko družinsko podjetje Sivček iz Divače, na voljo pa so tudi čistila nemškega podjetja Sonett, ki je trajnostno naravnano in znano po svojih odličnih ekoloških čistilih.


Kontakt

Edin Behrić
M: 041 370 998

M: 041 777 385
E: edin.behric@kpv.si