Koristne povezave

Ekologi brez meja

Ekologi brez meja so organizacija, ki skrbi za varovanje našega okolja, spodbuja trajnostni razvoj in zdravo življenje. Bili so pobudniki akcije očistimo Slovenijo v enem dnevu in še številnih drugih odmevnih dogodkov.

 

Umanotera

Umanotera je nevladna fundacija za trajnostni razvoj, ki si že dolga leta prizadeva družbo opozarjati na težave, ki jih povzročajo globalizacija, potrošništvo, segrevanje ozračja in podobne tegobe sodobnega sveta.


ZW Slovenija


ZW Slovenija "Zerowaste" oziroma "družba brez odpadka" je mreža lokalnih skupnosti po vsem svetu, ki so sprejele zavezo, da se bodo približale "družbi brez odpadkov". Na njihovi spletni strani lahko najdete zanimive informacije, ki vas bodo podučile, da so odpadki surovine in da je njihovo odlaganje nesmotrno, zato ga je treba zmanjšati na minimum.

 

Skupaj za zdravje človeka in narave

Sonja Lončar in skupina ljudi okoli nje vsak mesec pripravita koristne nasvete o prehrani, zeliščih, naravni kozmetiki, samooskrbi in vsem drugem, kar bi moralo zanimati vsakega odgovornega državljana. www.zazdravje.net

Kontakt

M: 041 370 998 (vodja)

M: 041 777 385, 051 200 981 (trgovina)

E: depo@kpv.si