Novice

Nedovoljeni odvzemi pitne vode

  • 27. 07. 2015 10:04:00
  • Nazaj

Kot izvajalec obvezne gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo zagotavljamo trajno, nemoteno in brezhibno delovanje vodooskrbnega sistema. Naše storitve se krijejo iz cen storitev, ki jih plačujejo uporabniki.
V okviru aktivnosti sprotnega nadzora delovanja sistema, v zadnjem času zaznavamo nekatera odstopanja, ki nakazujejo na povečane količine načrpane vode na račun nedovoljenih odvzemov iz javnega vodovodnega omrežja. Posledica so seveda višji stroški javne službe, ki bremenijo vse uporabnike, ki vodo legalno odvzemajo.
Zaradi teh ugotovitev bomo v prihodnje izvajali pogostejše kontrole in odčitavanja vodomerov in še poostrili nadzor nad nedovoljenimi odvzemi vode iz hidrantnega omrežja.
Ob tem se obračamo na vse občane s prošnjo, da nas v primeru, če opazijo kakršnekoli neobičajne aktivnosti, ki bi lahko kazale na nedovoljene odvzeme pitne vode, o tem takoj obvestijo. Kontakti za sporočanje teh podatkov so: naša spletna stran www.kpv.si, telefonska številka informacijske pisarne 01/750-29-70 ali dežurnega 041 364 681.

Share

Kontakt

Javno podjetje Komunalno podjetje Vrhnika, d. o. o.

Pot na Tojnice 40
1360 Vrhnika
T: 01 750 29 70
E: info@kpv.si